JobbGarant - trygghetsförsäkring för dagens och framtidens arbetsmarknad


JobbGarant har inkomstförsäkringar som hjälper dig om du blir arbetslös. Läs om JobbGarant och jämför med andra bolag på Insplanet utan kostnad!

JobbGarant erbjuder inkomstförsäkringar till privatpersoner. Om din lön är mer än 20 900 kronor per månad behöver du komplettera a-kassan med inkomstförsäkring för att få 80 % av lönen vid arbetslöshet. Jämför försäkringsbolag utan kostnad på Insplanet för att se vilket bolag som erbjuder dig bäst pris till bäst villkor.

Om JobbGarant

JobbGarant är en bifirma till Svenskt Försäkringskoncept AB. Bolaget erbjuder 3 olika inkomstförsäkringar till privatpersoner. Inkomstförsäkring Small kan ersätta dig i 3 månader, Medium i 6 månader och Large i 12 månader. I Medium och Large ingår biträdeshjälp. Andra tjänster JobbGarant erbjuder är karriär-, jobb- och juristhjälp.

Försäkringsinformation

  • Grundades: 2011
  • Ägare: Svenskt Försäkringskoncept AB
  • Kontor: Stockholm
  • Kundtjänst: kundservice@jobbgarant.se

Så här köper du en försäkring hos JobbGarant

För att köpa en försäkring hos JobbGarant klickar du på Försäkringar på deras hemsida. I menyn kan du göra två val: klicka på Biträdeshjälp eller Inkomstförsäkring. Biträdeshjälp är ett moment som ingår i inkomstförsäkring Medium och Large.

När du klickat på Biträdeshjälp eller Inkomstförsäkring kan du antingen räkna ut ditt pris själv eller skicka en offertförfrågan till JobbGarant.

Jämför JobbGarant med andra försäkringsbolag

Via oss på Insplanet kan du köpa JobbGarants inkomstförsäkring i alla 3 nivåer. Du får samma pris hos oss som hos bolaget. Fördelen med att köpa försäkringen via oss är att du kan jämföra olika alternativ innan du köper din försäkring.

Så här säger du upp JobbGarants försäkringar och byter till ett annat försäkringsbolag

Om du vill säga upp en försäkring hos JobbGarant och byta till ett annat försäkringsbolag mejlar du deras kundtjänst. JobbGarant har ingen bindningstid men däremot en uppsägningstid på 3 månader.

Så här gör du en skadeanmälan hos JobbGarant

Om du blivit arbetslös och har JobbGarants inkomstförsäkring måste du fylla i en skadeanmälan. Kontakta JobbGarant så skickar de en skadeanmälan till dig.

JobbGarants olika försäkringar

Hos JobbGarant kan du köpa en inkomstförsäkring. Om din lön överstiger 20 900 kr per månad behöver du komplettera a-kassan med en inkomstförsäkring för att få 80 % av lönen om du blir arbetslös. JobbGarants inkomstförsäkring finns i tre nivåer: Small ger ersättning i 3 månader, Medium i 6 månader och Large i 12 månader.

Via Insplanet kan du köpa alla tre nivåer av JobbGarants inkomstförsäkring!

I försäkringen ingår momentet Biträdeshjälp. Momentet kan hjälpa dig om du blir felaktigt omplacerad eller uppsagd. Du kan bland annat bli företrädd av en professionell arbetsrättsjurist, få rådgivning och rättegångskostnader betalda.

Kontakta JobbGarant

  • Telefon: 010 330 30 80
  • Mejl: kundservice@jobbgarant.se

JobbGarant, Box 7096, 103 87 Stockholm

Betygsätt JobbGarant

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta JobbGarant

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå JobbGarant.

Telefonnummer
Kundtjänst: 010-330 30 80
Skadeanmälan: 010-330 30 80

E-post
Kundtjänst: kundservice@jobbgarant.se
Skadeanmälan: kundservice@jobbgarant.se

Online
Hemsida: http://www.jobbgarant.se
Facebook: https://www.facebook.com/Jobbgarant
Twitter: https://twitter.com/JobbGarant
Google+: Bolaget saknar Google+

Nyheter från JobbGarant

Nedan finner du feeds från JobbGarant i de sociala medierna. Det är förutom att prenumerera på Insplanets nyhetsbrev oftast här du först hör nyheterna från varje bolag.


Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Bolagets dokument

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.