Paydrive – Betala-som-du-kör


Paydrive är den första bilförsäkringen i Sverige som med hjälp av telematik belönar säkra förare med en lägre premie. Med hjälp av en liten dosa (bilbox) som enkelt installeras i bilen, får du en försäkring som baseras på din unika kördata och du betalar bara för milen du faktiskt kör. Paydrive hjälper dig dessutom att bli en säkrare förare, genom återkoppling i en app. Du betalar helt enkelt som du själv kör - inte för andras vårdslöshet.

Betala bara för milen du kör!

Paydrive grundades 2013 och erbjuder en bilförsäkring med dynamisk prissättning. Deras digitala försäkringslösning är unik för den svenska försäkringsmarknaden. Med hjälp av Paydrives bilbox, som ingår, betalar du för hur du kör och hur långt du kör. Du kan på så vis själv påverka över den premie du betalar. Via bilboxen, som enkelt installeras i den försäkrade bilen, mäts kördata som sedan följs upp i Paydrives mobilapp.

Bilboxens sensorer känner av hur mycket du kör, hur fort du kör och hur du planerar din körning. Sedan baseras den dynamiska försäkringspremie efter ditt körande. Du kan därmed påverka priset på din försäkringspremie. Prissättningen blir dynamisk och varje månadskostnad baseras på föregående månads körda mil.

Paydrive har Protector som försäkringsgivare, och har tillstånd för Försäkringsförmedling från Finansinspektionen såväl som tillstånd från Integritetskyddsmyndigheten (fd Datainspektionen).

Så fungerar Paydrives dynamiska bilförsäkring

När du tecknar en digital bilförsäkring hos Paydrive ingår en bilbox som du enkelt kopplar in i bilen. Har du redan en uppkopplad bil hämtar vi kördata direkt från din bil.

Hos Paydrive betalar du för milen du kör. Vi läser av din kördata och du får sedan en månadsfaktura som är baserad på dina körda mil. Du kan enkelt se din aktuella månadskostnad i Paydrives app och på Mitt Paydrive. Kör du mindre betalar du mindre, och tvärtom. Med appen kan du dessutom se dina resor och får feedback på din körning.

I Paydrives kompletta helförsäkring ingår alltid en trafikförsäkring, delkasko och vagnskada.

Betygsätt Paydrive

Har du detta bolag, berätta för oss hur året varit!


Kontakta Paydrive

Nedan finner du de både viktigaste och vanligaste sätten att nå Paydrive.

Telefonnummer
Kundtjänst: 08-411 02 00
Skadeanmälan: 08-411 02 00

E-post
Kundtjänst: info@paydrive.se
Skadeanmälan: skador@paydrive.se

Online
Hemsida:
Facebook: Bolaget saknar Facebook-sida
Twitter: Bolaget saknar Twitter
Google+: Bolaget saknar Google+

Börja här

Jämför din bilförsäkring med oss, spara tusenlappar!

Bolagets dokument

Notera att produktblad & villkor är de senaste uppdateringarna från försäkringsbolaget.