Sebastian Franzén


Kategori: Granskare
Titel: Affärsområdeschef Försäkring

Sebastian är affärsområdeschef för försäkringar på Insplanet och har alltså ett övergripande ansvar för Insplanets försäkringsaffär. Han har jobbat på Insplanet med försäkringar i över 15 år och haft roller som försäkringsförmedlare, kundservicemedarbetare, kundservicechef och försäljningschef. Genom denna resa har han samlat på sig en gedigen kunskap kring allt som har med försäkringar att göra och har en stor erfarenhet av branschen.

Sebastian är idag affärsområdeschef för försäkringar på Insplanet. Han har under mer än 15 år i branschen samlat på sig en gedigen kunskap kring försäkringsvillkor, omfattningar och har stor erfarenhet av rådgivning kring försäkringar för både privat- och företagskunder.

Sebastian började arbeta på Insplanet redan 2004 och har sedan dess jobbat i olika befattningar inom bolaget. Han började som försäkringsrådgivare och har sedan dess breddat sin förståelse för försäkringar och branschen.

Det har lett till att han har hjälpt kunder med deras försäkringsbehov som kundtjänstmedarbetare, sedan kundservicechef, därefter försäljningschef och nu sist som affärsområdeschef.

Han har idag det övergripande ansvaret för Insplanets försäkringsaffär vilket innefattar att både utveckla den befintliga affären men också att hitta nya spår för att göra Insplanets tjänst och erbjudande så attraktivt som möjligt.Kontaktuppgifter

Insplanet har öppet måndag - torsdag 08.00 - 20.00 fredag 08.00 - 18.00.

Telefon:
08-51 000 000

E-post:
info@insplanet.com

Fax:
08-51 000 001

Insplanet AB (publ), org.nr 556567-6227
Box 6215
SE-102 34 Stockholm